قیمت تعویض گلس ال سی دی سامسونگ سری گلکسی E
تعویض گلس ال سی دی گوشی ، تبلت
منظور از تعویض گلس ال سی دی و هدف از تعویض گلس چیست؟
چطور تعویض گلس ال سی دی انجام می شود؟ (آموزش تعویض گلس)
ابتدا پیش از تعویض گلس ال سی دی از سلامت کامل صفحه نمایش اطمینان حاصل می کنیم،
ویدئو تعویض گلس گوشی سامسونگ
برای آنکه بیشتر با مطالب و آموزش تعویض گلس آشنا گردید ویدئو تعویض گلس را مشاهده کنید تا با قسمتی از این پروسه حساس آشنا گردید. پایدار موبایل با نهایت دقت، سعی در بهتر خدمات خود به شما کاربران گرامی می باشد.
چطور ریسک خرابی ال سی دی را کاهش داده ایم؟
تعویض گلس با بیمه و بدون بیمه
کاربر برای تعویض گلس یک دستگاه سامسونگ J5 pro (قیمت ال سی دی ۸۰۰ هزار تومان) به پایدار موبایل مراجعه می کند و نرخی را انتخاب می کند:
- قیمت تعویض گلس ال سی دی سامسونگ J5 Pro بدون بیمه: ۱۸۰ هزار تومان
- قیمت تعویض گلس ال سی دی سامسونگ J5 Pro با بیمه: ۳۴۰ هزار تومان
اگر کاربر تعویض گلس ال سی دی بدون بیمه را انتخاب کند در صورت خراب شدن ال سی دی کاربر باید تعویض کامل ال سی دی را که ۸۰۰ هزار تومان بوده را به انجام برساند.
اگر کاربر تعویض گلس ال سی دی با بیمه را انتخاب کند در صورت خراب شدن ال سی دی، پایدار موبایل تنها ۳۴۰ هزار تومان از کاربر دریافت می کند و مابقی هزینه ال سی دی جدید (۴۶۰ هزار تومان) را پایدار موبایل پرداخت می کند.
قیمت روز تعویض گلس ال سی دی
کاربران گرامی می توانند در زیر به لیست قیمت های تعویض گلس ما دسترسی داشته و با توجه به مدل خود تصمیم به انجام فرآیند تعویض گلس بگیرند. همچنین می توانید پیش از این پروسه، با کارشناسان ما تماس گرفته تا راهنمایی لازم را دریافت کنید. پایدار موبایل با بهره مندی از سالها تجربه در حوزه تعمیرات موبایل شرایطی را برای کاربران خود فراهم آورده است که بتوانند در زمان مناسب تعمیر گوشی خود را به انجام برسانند. استفاده از دستگاه های بروز، تعمیرکارن باتجربه، رعایت حقوق کاربران و … از ویژگی های ما است که توانسته نظر کاربران را به خود جلب نماید.
قیمت تعویض گلس ال سی دی سامسونگ سری گلکسی E
قیمت روز تعویض شیشه روی ال سی دی گوشی های سامسونگ سری گلکسی E با بیمه و بدون بیمه
قیمت روز تعویض شیشه روی ال سی دی گوشی های سامسونگ سری گلکسی E با بیمه و بدون بیمه
مدل گوشی | قیمت تعویض گلس بدون بیمه(تومان) | قیمت گلس با بیمه(تومان) |
---|---|---|
Samsung Galaxy E5 | 200000 | 300000 |
Samsung Galaxy E7 | تماس بگیرید | تماس بگیرید |
صفحه نمایش گوشی من از چه نوعی است؟
ساده ترین راه برای رسیدن به جواب این پرسش جستجوی مدل گوشی در اینترنت با پسوند جی اس ام آرنا است و در سایت جی اس ام آرنا (GSMArena.com) در قسمت دیس پلی Display در مورد صفحه نمایش هر مورد از مدل ها به صورت کامل توصیح داده شده است که در این قسمت فقط نوع صفحه نمایش مورد بحث است. صفحه نمایش ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند:
ال سی دی LCD:
قیمت این دسته از صفحه نمایش ها از سایر دسته ها پایین تر است و ساختارشان از نوع سخت و شکننده می باشد و دو نوع تی اف تی TFT و آی پی اس IPS (نازک تر از تی اف تی) که برای تنظیم نور صفحه دارای بک لایت می باشند و صفحاتی از جنس پلاستیک (تلق) داشته که در صورت آب خوردگی یا ورود هر نوع مایع کاربر هاله ای ابر مانند در تصویر مشاهده می کند (برای آیفون ها و گروهی از سایر ال سی دی ها در بازار موجود و قابل تعویض می باشد). پیکسل سوخته و تغییر رنگ تصویر در این نوع از صفحات نمایش معمولا قابل رفع می باشد.
توضیحات برای علاقه مندان به الکترونیک:
این گونه از صفحات نمایش به علت داشتن بک لابت روی برد گوشی به صورت جدا مدار لایت دارند که شامل آی سی تصویر، آی سی لایت (برای سری پلاس آیفون ها و برخی از مدل های سایر برندها دو عدد آی سی لایت در نظر گرفته شده)، سلف (برای افزایش ولتاژ)، دیود شاتکی (برای یکسو سازی جریان با سرعت عکس العمل بسیار بالا) و خازن ها (برای پایدار سازی ولتاژ خروجی برای مشاهده کمترین نوسان در نور پس زمینه برای کاربر می باشد.
ال ای دی LED (سوپر آمو ال ای دی):
این دسته از صفحات نمایش از قیمت و کیفیت بالاتری نسبت به ال سی دی ها برخوردارند و بنیان گذار تولید این سری از صفحات نمایش شرکت سامسونگ است که از سال ها پیش در سری ویو تاکنون از این تکنولوژی برای نمایش تصویر در تلفن همراه استفاده نموده است. ساختار ال ای دی نیز از نوع سخت و شکننده می باشد ولی تفاوت این دسته با ال سی دی ها این است که بک لایت ندارند و سر تا سر صفحه نمایش از سلول های ال ای دی نورانی با قابلیت تغییر رنگ تشکیل شده، پیکسل سوخته و تغییر رنگ در این سری از صفحات نمایش قابل رفع نمی باشد.
توضیحات برای علاقه مندان به الکترونیک:
اینگونه از صفحات نمایش مدار لایت نسبتا ساده تری دارند و معمولا آی سی تصویر نور صفحه نمایش را نیز تامین می کند.(در این سری از صفحات نمایش و به صورت کلی در هر مداری غیر از مدارهای تلفن همراه در قسمت تصویر ناگزیر به استفاده از سلف، دیود و خازن ها هستیم.)
اُ ال ای دی (اُلِد OLED):
اُ ال ای دی ها بالاترین قیمت و کیفیت را نسبت به سایر صفحات نمایش دارند و بنیان گذار این سری از صفحات نمایش نیز شرکت سامسونگ بوده و به نوعی صاحب امتیاز است که از این فناوری صفحه نمایش اولین بار در گوشی Note Edge استفاده نمود که از طرف چپ منحنی (اج) بود و پس از آن در S6 و S7 … تاکنون که S10 را روانه بازار نموده از این فناوری در سری اس و سری نوت سامسونگ استفاده نموده است.
توضیحات برای علاقه مندان به الکترونیک:
این گونه از صفحات نمایش نیز مانند ال ای دی ها می باشند و آی سی تصویر نور صفحه نمایش را نیز تامین می کند.
لایه های ال سی دی ها و ال ای دی ها (سوپر آمو ال ای دی):
اگر کاربر گلس محافظ داشته باشد اولین لایه ال سی دی در واقع همان گلس محافظ ال سی دی می شود، بعد از گلس محافظ به گلس کارخانه سازنده می رسیم، بعد از گلس کارخانه سازنده به لایه تنطیم کننده رنگ صفحه نمایش (پلورایز) می رسیم، بعد از لایه تنظیم کننده رنگ تاچ مربوط به صفحه نمایش قرار دارد، پس از تاچ صفحه نمایش ال سی دی می باشد که تصویر را نمایش می دهد.
لایه های اُ ال ای دی ها:
اگر کاریر گلس محافظ داشته باشد اولین لایه ال سی دی در واقع همان گلس محافظ ال سی دی می شود، بعد از گلس محافظ به گلس کار خانه سازنده می رسیم، بعد از گلس کارخانه سازنده به تاچ مربوط به صفحه نمایش می رسیم (برای اس ۶، اس ۷، اس ۸ پلاس، نوت ۸، آیفون ایکس، ایکس اس، ایکس اس مکس و… قابل تعویض است) که با ضربه نسبتا شدید به درستی کار نمی کند، بعد از لایه تاچ تنطیم کننده رنگ صفحه نمایش (پلورایز) می باشد، پس از لایه تنظیم کننده رنگ صفحه نمایش ال سی دی می باشد که تصویر را نمایش می دهد.