آموزش تعمیر گوشی آبخورده
گوشی را درون کیسه برنج قرار دهید.
یکی از دلایلی که ممکن است گوشی آب خورده کار نکند، دِشارژ شدن کلی باتری به دلیل اتصال کوتاه های متعدد روی مسیرهای مادربورد و جلوگیری از دشارژ شدن مجدد آن است. به همین دلیل است که می گوییم گوشی آب خورده را درون برنج خشک بگذارید؛ چرا که برنج خشک رطوبت را به خود جذب می کند. گوشی خود را درون برنج بگذارید و بعد از یک روز آن را خارج کنید. می توانید گوشی را درون ماده سیلیکونی که در محلی گرم قرار داده شده است، نیز بگذارید تا رطوبت آن کشیده شود.
بهترین محل برای قرار دادن کیسه برنج و یا ماده سیلیکون بالای یخچال و یا فریزر است؛ چرا که هوای گرم به دلیل سبک تر بودن به سمت بالای آشپرخانه حرکت می کند و بالای فریزر به همین دلیل گرم تر از بقیه مکان های آشپزخانه است.
گوشی را درون فریزر قرار دهید.
پس از خارج کردن گوشی از درون کیسه ی برنج باید آن را درون فریزر قرار دهید. اول از همه مطمئن شوید که باتری گوشی را خارج کرده باشید. این مورد تنها در مورد گوشی هایی که باتری قابل جابه جایی دارند، کارگر است. گوشی را برای ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید و سپس از آن خارج سازید. به طور کلی مولفه های الکترونیکی زمانی که سرد شوند بهتر کار می کنند اما صفحه نمایش در این مورد استثنا است و برای اینکه ال سی دی موبایلتان آسیب نبیند گوشی را داخل نایلون گذاشته و سپس آنرا داخل فریزر بگذارید. منطقی که پشت این کار نهفته است، این است که آب نفوذ کرده در بورد، یخ می زند و همین هم باعث می شود که گوشی درست کار کند. باید دقت کنید که بهترین کار این است که پس از خاموش کردن گوشی و طی کردن این مراحل گوشی را به تعمیرات موبایل بسپارید؛ چرا که اولا زمانی که برای تعمیرپذیری گوشی در اختیار دارید، بسیار اندک است و دوما روش های تعمیرات گوشی های آب خورده ترفندها و ظرافت های خاص خود را دارد که تنها افراد ماهر و مجرب از پس آن برخواهند آمد و در صورت عدم توجه به آنها ممکن است گوشی برای همیشه خاموش شود. در پست نجات گوشی آب خورده می توانید مطالب بیشتری را در رابطه با گوشی های آب خورده بخوانید. در ادامه می خواهیم برخی تعاریف و صفر تا صد آن چه را که واحد تعمیرات سخت افزار روی گوشی های آب خورده انجام می دهند؛ به شما بگوییم. با پایدار موبایل همراه باشید.